Удинезе нема победа во Серија А по три одиграни кола, вечерва ја пречекува Парма во Удине со Илија Несторовски кој ќе биде на клупата за резерви.

Во најавата на мечот, Газета Дело Спорт го седна Нестровски на клупата, средбата меѓу Удинезе и Парма с еигра од 18 часот.