Откако стана познато како ќе изгледа третата комбинација на дресови на Милан за сезоната 2021/2022, „Футехедлајнс“ го објави и изгледот на домашниот дрес кој многу потсетува на оној од сезоната 2014/2015.

Слоганот на дизајнот на овој дрес е „Засекогаш Милан“.