Познат е изгледот и дизајнот на дресот на Јувентус креиран од Адидас за сезоната 2021/2022 за натпреварите на домашен терен.

На предната страна од дресот покрај името на главниот спонзор „Jeep“ ќе има и додавка „4XE“ со кој во прв план ќе биде новата нибридна технологија во автомобилската индустрија.

Во основа, Јувентус ќе ди задржи традиционалните бои а ќе ги врати и тесните паралелни линии.