Неочекувано по завршувањето на летниот преоденрок, фудбалери од рангот на Марио Манџукиќ, Балотели, Стариџ, Вилшир не успееа да си најдат нов клуб.

Ова е изборот на островски Скај Спорт за единаесетка која е во потрага по нова фудбалска средина…