Премиерлигата ги потврди термините за одигрување на натпреварите во јуни, рестартот на сезоната ќе донесе интензивен број на преноси од 19 јуни до крајот на месецот.

Практично ќе има секој ден преноси на ТВ, ова е убава вест за љубителите на фудбалот од Англија но и во светот.