Осогово од Кочани е второлигаш и активен клуб на социјалните мрежи. Единствен е во Првата и Втората лига со таков „маркетинг“ на фејсбук, твитер…

Импресионира посветеноста кон промоцијата на се што се работи во овој клуб. Најновата понуда од Осогово е сезонски билет за 500 денари.