Второлигашот Осогово од Кочани е член ВМФЛ-Исток, с ебори за опстанок но во времето на пауза го подготвија теренот  како да е „Вембли“.

Кочанчани имаат дилема како да изгледа „шарата“ на тревникот, понудија неколку опции, на навивачите е да одберат која најмногу им се допаѓа.

„Поради долгата пауза поради Ковид-19 и рестрикциите за движење и тренинг на спортските екипи, тревната подлога на стадионот “Никола Мантов” е регенерирана и во одлична витална состојба. Доколку условите ни дозволат во иднина имаме неколку решенија за тоа како да изгледа тревникот на нашиот стадион. Кој е вашиот избор“ – прашаа од Осогово.