Откако на социјалните мрежи се појави фотографија со казните за недисциплина во Челзи, македонскиот клуб од Втората лига, Осогово одговори со „иста мерка“…

Дисциплината е сериозна работа, Челзи внимава на тој сегмент, Осогово исто така, еве како клубот од Кочани ги „казнува“ своите играчи.