Македонските љубители на фудбалот по пат на гласање преку Твитер, Инстаграм и на петте сајтови кои го организираа гласањето го избраа тимот на сите времиња на фудбалската репрезентација.

Според гласовите в составот Пандев, Панчев, Шаќири, Барди, Попов, Спировски, Милошевски…