Оле Гунар Солскјер ги одреди играчите со кои ја напаѓа титулата во Европа лигата.

На листата се наоѓаат 30 играчи со кои Јунајтед се надева дека ќе стигне до трофејот во Европа лигата.

Изненадувања нема, Солскјер со проверени сили тргнува против ЛАСК утре, првата средба заврши со 5-0 за Јунајтед кој ќе се загрева за завршниот дел од ЕЛ.