Капитенот и заменик капитенот на македонската сениорска фудбалска репрезентација се огласија на социјалните мрежи по повод, здравствената состојба во која се наоѓа Синиша Михајловиќ.

Горан Пандев напиша: „Форца Синиша“ додека Ристовски со знак за плоддршка споделија фотографија од легендарниот тренер на Болоња.