Горан Пандев  не е дел од почетниот тим на Џенова против Интер, средба од  24 колово во Серија А.

 

Интер е лидер на табелата во калчото, голем фаворит против Џенова која се бори за опстанок. Горан Пандев не е од првата минута против својот некогашен клуб со кој освои се во кариерата, средбата започнува од 15 часот.