Црн ден за европскиот шампион Вардар, по Кристопанс денеска замина и Павел Атман.

Атман веднаш потпиша за екипата на Спартак Москва, која му посака добредојде на својот официјален сајт.

Распадот на македонската ракометна гордост продолжува.