Миралем Пјаниќ според неколку различни извори е договорен со Барселона, личните услови не се проблем,но проблем е договорот меѓу Јувентус и веројатно идниот клуб на Босанецот.

Јувентус нема проблем да го продаде Пјаниќ, но Барселона засега нуди „погрешни“ играчи во размената…

Пјаниќ во меѓувреме вежба посветено за враќање на теренот, многу извесно од следната сезона ќе биде член на Барселона.

„Ако нешто сакаш, работи да го оставриш тоа“