Искусниот македонски тренер, Ѓоко Хаџиевски го одржа првиот тренинг со нвиот клуб Емирејтс од Обединетите Арапски Емирати.

Хаџиевски пред неколку дена беше промовиран за нов тренер на екипата, ова е 19. клуб за поранешниот селектор на Македонија во кариерата.