На интернет се појави фотографија од изгледот на третиот дрес на Барселона за сезона 2020/21.

Дресот е секако од брендот Најк и ќе биде во розева боја.

Логата на спонзорот и на производителот ќе бидат во црна боја.

Овој дрес ќе биде промовиран в септември.