Стадионот „Даугава“ во Рига е домаќин на мечот Летонија – Македонија, има капацитет од 10.000 седишта но ќе биде празен вечерва.

Летонија нема победа седум меча на домашен терен, нема ни навибвачи кои ќе извршат притисок во нашиот тим кој е голем фаворит на мечот.

ФОТОГАЛЕРИЈА: