Сезоната во Премиер лигата, иако се уште не е завршена, истата ги објави дресовите на екипите со кои ќе играат во наредната сезона 2020/2021.

Некои тимови како Вест Хем и Борнмут веќе ги потврдија своите нови дизајни на дресовите, додека преостанатите екипи се уште тоа го немаат направено.

Сепак, Премиер лига ги откри и потенцијалните дресови на тимовите кои тоа го немаат направено, пред се поради спонзорски причини.