Англиската Премиер Лига заедно со производителот на спортска опрема Најк денес ја преставија официјалната топка со која ке се игра сезоната  2021/22.

Според фотографиите кој протекоа официјалната топка која ке се тркала низ терените во Англиската Премиер лига , делува малку поинаку од стандардните верзии кои се употребуваа изминатите години.