Пред пет дена клупскиот лекар на Ремс, Бернард Гонзалез си го одзеде животот откако дозна дека е позитивен на Ковид-19.

Гонзалез денеска беше погребан, низ улиците на Ремс навивачите со истакнати знамиња, шалови и останати навивачки реквизити на балконите и прозорците упатија последен поздрав.