Кристијано Роналдо е голем колекционер на автомобили, Португалецот се пофали со новиот Бугати од 9 милиони евра.

На автомобилот впечатлив е знакот ЦР7 како уникатен на моделот Бугати, Роналдо го брендираше својот нов автомобил.

 

View this post on Instagram

You choose the view 😉😅

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on