Руската фудбалска легенда, Вјачеслав Александровиќ Малафеев реши да ги испровоцира неговите пријатели со фотографијата со неговата втора жена, Екатерина.

Поранешниот голман 17 години бранеше за Зенит а сега работи како асистент во спортскиот центар на клубот.