Мохамед Салах и Ливерпул денеска ја стартуваа првата фаза од враќањето во тренажен процес.

Рестартот на Премиерлигата се очекува во јуни, клубовите се вратија на тренинг.

Салах на тренингот дојде со својот автомобил кој го привлече целото внимание на новинарските екипи, предното автомобилско стакло беше комплетно уништено.