Селина Локс е фото модел, има 30 години, веќе подолго време е во врска со Бразилецот Роналдо, или како што го нарекуваат „вистинскиот Роналдо“.

Оваа година, Локс заработи милион долари од „Vangard Magazin“, богатството го троши со Роналдо, уживаат во летниот одмор.