Македонската фудбалска репрезентација во недела дебитира на ЕУРО, прв противник е фаворизираната Австрија, но ние имаме свои сметки на дебито.

На ЕУРО сме да уживаме, да освојуваме бодови, да постигнуваме голови, ова е целиот тим, ова се хероите од кои очекуваме да ни донесат многу радости.