Артуро Видал е на излезна врата кај Барселона, во меѓувреме ужива во одморот со својата прекрасна девојка.

Чилеанецот летово со сигурност ќе на паушти Барселона, но тоа не му претставува проблем во меѓувреме да ужива со својата девојка Соња Изаза.