Ванда, која е сопруга на Мауро Икарди, напаѓачот на ПСЖ, повторно со провокација на социјалните мрежи, таа е активна на Инстаграм, и повторно се „соблече“.

Сега со нови фотографии, Ванда повторно привлече внимание на Инстаграм, дел од дома, дел од еден „третман“ кој вообичаеано го применува, масажа со која се релаксира.