Еден играч на спортска прогноза решил храбро да ги одигра натпреварите осминафиналето на Европското првенство кои се одиграа завчера на Европското првенство меѓу Хрватска и Шпанија и Франција и Швајцарија.

Непознатиот човек вложил пет евра (4,75 кога ќе се одбие данокот) на споменатите натпревари, а одиграл точен резултат 3:3 на двата натпревари.

Вкупната квота изнесувла 22.500, а добивката е неверојатни 106.875 евра.