Македонскиот репрезентативец Влатко Стојановски ќе чека шанса од клупата за резервни играи на средбата со Лил во Франција.

Ним гостива кај Лил, натпревар од 9. коло во Лига 1, тимот на нашиот Сртојановски има 8 бода, Лил има шест повеќе на табелата.