Копа Америка е натпреварување кое отсекогаш било атрактивно за навивачите, особено кога станува збор за финалниот натпревар. Тогаш навивачките се во преден план.

Така, на финалето меѓу Бразил и Перу, одиграно вчера, атрактивна навивачка на Бразил се појави во жешко издание кое беше забележано од фоторепортерите.

На трибините таа се појави гола во горниот дел од телото, а градите и беа прекриени во боите на знамето на Бразил.