Александар Трајковски ќе биде на клупата за резерви на средбата меѓу Валенсија и Мајорка која започнува од 17 часот, трето коло во етитата на Шпанија.

Како што веќе информиравме, Трајковски нема да биде стартер на овој натпревар но со сигурност ќе добие минутажа во текот на натпреварот.