Италијански Милан во сезоната 2021/2022 како трета комбинација на дресови ќе има модел на црна основа со логото на Пума во централна позиција и името на клубот испишано со големи црвени букви.

Ова е дизајнот според „Фути хедлајнс“, кој наиде на различни критики на социјални мрежи, кое е вашето?