Менаџерот на Вест хем, Мојс не направи поголеми изненадувања во однос на почените 11 за денешниот дуел со Челси, Бовен и Лингард заедно со Бовен ќе бидат во нападот.

Неочекувана одлука пристигна од таборот на гостите, таму Вернер доби предност пред Зијеч, Хаверц и Абрахам.