Од Букурешт, Бранко Илиевски

Романските новинари се околу македонските навивачи, нашите пеат, слават, се веселат, атмосферата на највисоко ниво, ечат македонски песни.

Во центарот на градот многу ТВ екипи од Романија, убавата новинарка го зема македонското знаеме и со него известуваше од центарот на градот каде се стационирани македонските навивачи.