Најавите дека ќе ја засили Барселона, пропаднаа во вода, откако Џини Вајналдум ја прифати понудата од ПСЖ.

Репрезентативецот на Холандија и официјално беше презентаиран како ново засилување на ПСЖ со договор до 2024 година.