Траснферот на Арон Ван Бисака од Кристал Палас во Манчестер Јунајтед ќе биде комплетиран утре. Десниот бек ќе заработува 90 илјади евра неделно. Во меѓувреме островските медиуми објавија фотографија на која Ван Бисака е во дрес на Манчестер Јунајтед заедно со неговото семејство.