Ванда Нара за викенд повторно привлече внимание, обајви фотграфија со која ги „збудале“ фановите.

Сопругата на Икарди и негова менаџерка, на Инстаграм одново се „соблече“ за своите фанови, отсјајот од огледалото ги привлече фановите.