Ванда Икарди повторно ги изнеанди и испровоцира своите фанови,таа нема проблем да се разголи на социјалните мрежи, сега тоа го направи качена на коњ.

Сопругата и менаџер на Аргентинецот  Мауро Икарди, на социјалните мрежи сподели фотографија од која застанува здивот.