Ванда Нара е сопруга на Мауро Икарди, популарна на социјалните мрежи, има милиони следбеници на Инстаграм, често ги провоцира со фотографии на кои го покажува своето тело.

Сопругата на Мауро Икарди уште еднаш се разголе на Инстаграм, ова беше нова провокација за следбениците на социјалната мрежа кои ги има околу 8 милиони.