Сопругата на Мауро Икарди, Ванда Нара повторно го „запали“ интернетот, ја покажа новата куќа во Париз, и тоа речиси гола.

Ванда често знае да објави провокативни фотографии на Инстаграм, го направи тоа уште еднаш, нема никаква љубоморна реакција на Икарди.