Николо Заниоло се повреди во јануари, големата надеж на Рома и италијанскиот фудбал се врати на тренинг во полн ритам.

Рома потврди дека Заниоло веќе работи во полн ритам индивидуално, на колективен тренинг на тимот ќе му се приклучи за седум дена.

Заниоло има само 20 години, важи за еден од најголемите талнети на Италија, Рома има понуда од Јувентус  но засега не се решава да влезе во преговори.