Во Хрватска е исплатена сума од речиси 100.000 евра (750.000 куни), уплатил 24 пара, ги погодил сите, драматично му било на мечот Газиантеп-Хатајаспор, кој заврши нерешено со гол во 97 минута.

Уплатил нешто над 10 евра на 24 пара, заработи сума за која сонуваат многумина пасионирани играчи на спортското обложување, пишува „индекс.хр“