Барселона го победи Наполи во Мајами со 2-1, натпревар од пријателски карактер, жешко беше на теренот но и надвор од него.

Две манекенки позираа во дерсовите на Наполи  Барселона. Кејли Франс, мис Наполи од Мајамикоја е голем  навивач на Инсиње и Паола Диаз , модел од Порторико и иден адвокат а навивач на Барселона се „судрија“ во Мајами.