Бундеслигата е прва која се рестартита по прекините во топ 5 првенствата во Европа, ништо не е исто како порано.

Натпреварите се играа пред празни трибини, протоколот беше „чуден“, се почитуваа сите нови правила, маски, мерење температура, дистанца…