Пивара Скопје и Скопско постигнаа договор со Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ), за поддршка на македонската фудбалска репрезентација на нејзиниот настап на претстојното Европско првенство, што ќе се оддржи од 11. јуни со 11. јули оваа година.

Во продолжение, погледнете ги фотографиите кои го одбележаа денешниот настан: