Жозе Мурињо во Скопје порасна за 5 сантиметри, секако дека е тоа шега на сметка на голот на арената „Тодор Пореоски“ кој беше понизок од предвиденото.

Португалецот на инстаграм напиша дека пораснал за 5 сантиметри, но потоа се „разочарал“.

„Мислев дека сум пораснал, но потоа сфатив дека голот е понизок за пет сантиметри“, напиша Мурињо на  Инстаграм.