Мобилна екипа на Аџибадем Систина денес беше во просториите на ФК Македонија Ѓорче Петров, каде беа тестирани сите фудбалери и стручниот штаб на скопјани.

„Лавовите“ практично се првата екипа во Првата лига на Македонија која е тестирана, по протоколот зададен д Владата на нашата земја.

Тестирањето е во организација на Синдикатот на фудбалери на Македонија-СФМ и Аџибадем Систина.

Мобилна екипа на Аџибадем Систина денес беше во просториите на ФК Македонија Ѓорче Петров. Тестирани на КОВИД-19 беа…

Gepostet von Синдикат на фудбалери на Македонија -Sindikat na fudbaleri na Makedonija am Montag, 18. Mai 2020