Кристијан Ериксен е нов играч на Интер, ќе бид епромовиран во понеделник, се зголему англиската колонија во Интер.

Интер и Тотенхем ги финализираа преговорите, ова го потврди „GazzettadelloSport“, Ериксен од понеделник се става на располагање на Антонио Конте.

За Интер ова етрето засилување во јануари, Мозес и Јанг се дел од клубот од Милано.