Македонскиот репрезентативец, Бобан Николов кариерата ќе ја продолжи во Лече (Серија Б) откако прифати да го напушти Видеотон и да се пресели во Италија.

Меѓу првите од репрезентативниот состав со честитка е и капитенот Горан Пандев кој на Инстаграм напиша: Добредојде во Италија, брате