Францускиот напаѓач на Барселона Антоан Гризман ќе го прекрши „заветот на молчење“ оваа вечер во гостување на емисијата Universo Valdano.

Гризман во последно време е мета на доста критики, и Французионот се одлучи да ја отвори душата.

Од моето пристигнување, од мојата промоција, јас молчам.Не сакав да зборувам надвор од тереножт. Јас сум таков. Најдобро се чуствувам со ногата на топка.Време е да го поставам работите на свое место, нели? Бидејќи веќе подолг период примам критики, коментари и веќе е доста“, изјави Гризман.